Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design Lines Agencies voegt Grieks merk toe

Met gepaste trots laat agenturenbedrijf Design Lines weten  een nieuw merk toe te voegen aan haar portfolio. ''Met trots en genoegen mogen wij melden dat vanaf heden Design Lines Agencies het topmerk AL2 art for living uit Athene heeft toegevoegd aan haar agentschap voor NL.''

Al bijna 8 jaar is het hoofddoel van al2 om unieke, hoogwaardige meubels te produceren, terwijl we voortdurend nieuwe horizonten verkennen en nieuwe, innovatieve ideeën naar de wereld brengen.

Een familiebedrijf uit Griekenland, dat met zijn ideeën en filosofie een bijdrage wil leveren aan het designuniversum, maar ook het high-end design in zijn eigen land wil introduceren.

Drie pijlers
De gecertificeerde productie van het bedrijf, met meer dan 30 jaar geschiedenis, de bekroonde ontwerpers en de ervaren leidinggevenden op het gebied van internationale markten en communicatie, zijn de 3 belangrijkste pijlers van al2.

Het bedrijf zet zich in om designstukken te produceren met gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, maar ook om de wereld te laten zien wat het internationale design te bieden heeft. De combinatie van vakmanschap en geavanceerde machines maakt elk product uniek. De eerste prioriteit van Al2 is de menselijke ervaring.

Ontwerpoplossingen
Elegantie, verfijning, innovatie en uitmuntendheid zijn de waarden die in het bedrijf en zijn producten voorop staan.

Ontwerpoplossingen voor interieur woninginrichting worden aangeboden, altijd onder begeleiding van een expert, waardoor de resultaten buitengewoon zijn.

Meer informatie:
Design Lines Agencies
contact@designlines.nl 
www.designlines.nl