Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horren Deli Home nu ook bij Praxis in de schappen

Deli Home heeft op 12 mei CanDo horren op maat bij Praxis geïntroduceerd. Sinds de introductie van CanDo horren op de Nederlandse markt is er hard gewerkt om deze ook als maatwerkoplossing aan te kunnen bieden. Hiermee geeft Deli Home gehoor aan de vraag vanuit de markt voor meer bestel- en montagegemak. Dit assortiment voorziet in oplossingen voor insectenwering voor vrijwel elk type kozijn, zowel ramen als deuren. Hiermee kan de frisse lucht naar binnen en blijven de insecten buiten.



Het maatwerk assortiment

Er is een ruim assortiment verkrijgbaar; voor ramen is er keuze voor een inzethor, voorzethor en een rolhor. Voor deuren is er keuze tussen een vaste hordeur, schuifhordeur, rolhordeur en een plissé hordeur. De horren kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld pollenwerend gaas dat wel 98% van alle pollen buiten huis houdt, of zonwerend gaas dat de warmte zo veel mogelijk buiten houdt. De producten zijn in meerdere standaardkleuren verkrijgbaar en bovendien in elke gewenste RAL kleur op aanvraag leverbaar. De producten met standaardkleuren worden al binnen 10 dagen thuisbezorgd, voor producten met een eigen gewenste RAL-kleur is dit 18 dagen. Deli Home is in staat deze snelle levertijden te realiseren door middel van een eigen productiefaciliteit die volledig is gespecialiseerd in de productie van maatwerkhorren. Het aanbieden van dit assortiment bij Praxis maakt het gemak van maatwerk horren bereikbaar voor een breed publiek.

“Met het maatwerk assortiment haakt CanDo in op de wens van vele consumenten. Door een maatwerkproduct te bestellen is een hor perfect op maat en hoeft deze alleen nog maar geïnstalleerd te worden. Dit scheelt veel tijd voor een consument en geeft veel gemak”, aldus Carolien Meijer – Category manager insectenwering.

Over CanDo
CanDo is onderdeel van Deli Home. CanDo horren zijn, na bewezen succes in het buitenland, begin 2021 geïntroduceerd in de Nederlandse markt en verkrijgbaar in alle filialen Praxis. Naast insectenwering biedt CanDo ook oplossingen voor hout op maat, vloeren, traprenovatie en deuren.  

Meer informatie:
CanDo
www.cando.eu 

Publicatiedatum: