Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kostbaar behangpapier dat de oppervlakken doet schitteren

WallPepper Group presenteert de Metallic lijn

De brede waaier van WallPepper®/Group decoratieve oplossingen breidt zich uit met de nieuwe WallPepper®/Metallic lijn, het nieuwe behangpapier gerealiseerd met goud en zilver filigraan dat glanzende en verrassende reflecties genereert in de ruimte waarin het is aangebracht.

Dit materiaal is samengesteld uit TNT-platen bedekt met een synthetische samenstelling van goud en zilver filigraan. De kostbare metalen tinten maken van de ruimte een elegante omgeving.



Techinische kenmerket
WallPepper®/Metallic line is het nieuwe, zeer decoratieve behangpapier. Het is een vliesbehang met een rug van cellulose- en textielvezels, bedekt met een glanzende metallic afwerking. Het is geurloos, ademend, hypoallergeen en gemakkelijk te installeren met de lijm op de muur techniek. WallPepper®/Metallic line heeft een goede mechanische weerstand en is afwasbaar met een vochtige doek en gangbare neutrale detergenten.

WallPepper®/Metallic line is bedrukt met milieuvriendelijke, UV-bestendige donkere pigmentinkten met een oplosmiddelvrije polymeerinkt in watersuspensie. De zware metalen-vrije drukbasis, samen met de gebruikte milieuvriendelijke inkten, zorgen voor een heilzaam milieu. De collectie versterkt de band die welzijn en interieurdesign met elkaar verbindt.

Op de nieuwe website zijn de modellen uitgelicht die meer geschikt zijn om op WallPepper®/Metallic line te worden geprint. Op verzoek kunnen alle afbeeldingen uit de catalogus op dit materiaal worden geprint. De collectie is pure tastbare creativiteit en siert de wanden met verfijnde elegantie.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: