Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dokterspraktijk met COREtec vloeren ingericht

Esthetische chirurgie Dr. Seiss in Marburg koos voor de aankleding van de vloer voor de nieuwe COREtec visgraat Forest. De klant is tevreden over het design in combinatie met het onderhoudsgemak van een vinyloppervlak. "Het is prettig om over de vloer te lopen. De COREtec vloer is ongevoelig en ook goed bestand tegen chemicaliën, ontsmettingsmiddelen etc., wat erg belangrijk is vanwege de hygiëne in onze behandelkamers. De vloer straalt warmte uit en voelt heel comfortabel aan, wat interessant en goed is voor onze patiënten. De vloerbedekking van COREtec harmonieert met het meubilair van de praktijkruimten."



De vloer werd gekozen op basis van ervaring in medische praktijken in de omgeving en referentiebeelden die erbij werden getoond. Bovendien werd gezocht naar een visueel aantrekkelijke en mooi ogende nieuwe vloerbedekking, die het uiterlijk van een luxueus houten oppervlak combineert met de voordelen van gemakkelijk, eenvoudig en snel onderhoud. Dit leidde tot de keuze van COREtec Naturals Visgraat.

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

"Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is gemakkelijk dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren op de markt."

Meer informatie:
USFloors – COREtec       
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: