Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Qliv laat klanten eigen tafel ontwerpen met On Top model

Nederlands Designmerk QLIV voegt een nieuwe tafel toe aan de collectie: tafel On Top. Qliv Studio ontwikkelde deze tafel, een licht en luchtig industrieel ontwerp, waarbij de kunst van het weglaten in optima forma is toegepast. Bij deze tafel is de koper On Top. De tafel is volledig zelf samen te stellen. Met de keuze uit een rechthoekig of strak ovaal blad, een rechte of verjongde randafwerking, Eiken Premium of Bold, Amerikaans noten en Fenix van Arpa met maar liefst 34 afwerkingen, creëer je de gewenste uitstraling voor iedere ruimte. Het onderstel is gemaakt van gewalst staal, afgewerkt met een donkergrijze poedercoating. Voor de poot is gebruik gemaakt van laser cut technologie, waardoor een onderstel is ontstaan dat speelt met het licht. De juiste balans tussen licht en donker zorgt voor een intrigerend spel onder het tafelblad. De positie van het frame is gemakkelijk aan te passen door meerdere inserts onder het blad, waardoor je extra stoelruimte aan het hoofd van de tafel of juist aan de lange zijde creëert. Door de ranke belijning is deze tafel zeer geschikt voor kleinere ruimtes en zorgt hij voor extra luchtigheid in grotere ruimtes.



Materiaal en afwerking

De tafel is verkrijgbaar in Eiken Premium met relatief weinig kleine knoesten voor een strak design en Eiken Bold, met relatief meer en grotere knoesten voor een stoerdere uitstraling. Amerikaans walnotenhout geeft deze tafel een nog luxere uitstraling. Walnotenhout heeft een fraaie donkere tekening, is sterk en duurzaam en zeer geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Met 22 verschillende afwerkingen van het houten blad kies je zelf de gewenste uitstraling. Naast Eiken en Noten is het blad beschikbaar in Fenix van Arpa, een innovatief materiaal met unieke eigenschappen. Het is zeer gemakkelijk in onderhoud en heeft bovendien een zelf herstellend vermogen. Het materiaal heeft een matte finish, een lage lichtreflectie en voelt fluweelzacht en mat aan. Met een keuze uit 12 sfeervolle tinten geïnspireerd op de natuur, kun je met dit materiaal alle kanten op.



Blad bepaalt de uitstraling
Het blad bepaalt de gewenste uitstraling. Bij een rechthoekig blad zijn zowel de randen als de hoeken 90 graden en krijgt de tafel een strakke, robuuste uitstraling. Een verjongd blad heeft licht afgeronde hoeken waardoor het tafelblad luchtiger en optisch dunner oogt en zelfs lijkt te zweven. Het blad is standaard verkrijgbaar in 90 en 100 cm breed. De lengtemaat start met 160 cm en kan per 10 cm worden verlengd tot maximaal 240 cm. Deze flexibele maatvoering zorgt ervoor dat On Top passend kan worden gemaakt voor iedere ruimte en elke setting.

Meer informatie:
Qliv
www.qliv.com 

Publicatiedatum: