Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leverancier van rail- en roedensystemen Interstil Benelux groeit uit haar jasje

Vier weken geleden waren het nog twee lege, witte hokken. Maar nu de invulling en de verhuizing achter de rug zijn, zijn alle betrokkenen heel blij met het eindresultaat. Het waren dan ook tropendagen voor Ed Jansen van Doorn, de algemeen directeur van Interstil Benelux, en zijn echtgenote Yvonne, die de invulling van de ruimtes voor haar rekening nam. "Alle credits van het eindresultaat gaan naar mijn echtgenote, zij nam het complete interieurplaatje voor haar rekening", zegt Ed trots.

Het binnendienstteam van Interstil Benelux, met v.l.n.r. Jill van Oorschot, Frank Baggen, Chantal van der Lee, Ed Jansen van Doorn en zijn echtgenote Yvonne.

De leverancier van rail- en roedensystemen is na bijna 12 jaar verhuisd naar een nieuw onderkomen: van een kantoor aan huis in Vlijmen naar een prachtig pand twee kilometer verderop in Nieuwkuijk. Daar, op het adres Kuiper 16 ziet het er spic en span uit. Vanaf heden is het team van Interstil Benelux er gehuisvest. "In ruimte zijn we er flink op vooruit gegaan: van 30 m2 naar 120 m2. Dat is echt een heel groot verschil en was hard nodig. In de afgelopen jaren werden we groter en groter, we groeiden in alles soorten en maten. We moesten deze stap wel zetten, zeker ook om als bedrijf verder te professionaliseren. Dat we nu over veel meer ruimte beschikken, is wel erg prettig in deze coronatijd. Al hoop ik uiteraard wel dat covid-19 op zijn retour is."

Dit is de werkruimte van Ed Jansen van Doorn.

In Nieuwkuijk is de hoofdzaak kantoor, daar werkt ook de binnendienst. Op het ETC Design Center Europe heeft Interstil Benelux haar showroom waar (potentiele) klanten worden ontvangen en de (nieuwste) collecties worden getoond.


Het werkeiland van de binnendienstmedewerk(st)ers.

"Wat de verwachtingen voor de komende tijd zijn? Er komen nog leuke, nieuwe productontwikkelingen aan, maar die kan ik nog niet aan de grote klok hangen. Want dan wilt iedereen het hebben", zegt Ed veelbetekenend.

En dit is de werkplek van Yvonne Jansen van Doorn, die zich vooral met de financiĆ«n bezig houdt.

Als hij terugkijkt op de afgelopen twaalf jaar, dan vervult hem dat met trots. "Ik ben mijn klanten enorm dankbaar. Zonder hun had ik deze groei nooit kunnen verwezenlijken. Wij kunnen nog zo goed ons best doen, maar zij hebben het geregeld", weet Ed.

De binnendienst is elke dag bereikbaar van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.30 uur.

In januari jl. verscheen het artikel "Veel van onze klanten zijn echte ondernemers die het maximale eruit halen".

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl  
www.interstil.nl