Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding van Milano meubellijn met tafel

Milano is een gedurfd gekarakteriseerde collectie ontworpen door SBGA | Blengini Ghirardelli als een eerbetoon aan de kosmopolitische stad Milaan. Turri presenteert de nieuwe tafel ter uitbreiding van de Milano meubellijn die een van de hoofdrolspelers was in de vernieuwing in stijl van dit interieur lifestylemerk.



Het ronde blad, verkrijgbaar in marmer of in glanzend gelakt hout, is een symbool van gezelligheid en delen bij uitstek. Het wordt ondersteund door een aantrekkelijk onderstel dat een gecombineerde uitdrukking is van Italiaans vakmanschap en voortdurend onderzoek naar design. Het onderstel is een verchroomde metalen plaat van waaruit een glanzende reeks gelakte houten 'bladen' oprijst naar het tafelblad, waardoor een fascinerend perspectivisch spel ontstaat tussen licht, schaduw en diagonale sneden. De lederen inzetstukken en het metalen onderstel zijn consistente details onder andere van de Milano Collection, gekenmerkt door de zorgvuldige afwerking van de verschillende materialen.

De Milano-collectie van SBGA is ontstaan vanuit de wens om lichtheid te benadrukken en tegelijkertijd structuren onder spanning te creƫren. Dit werd bereikt door de interactie van metaal en de glanzende afwerking van het gelakte hout, waardoor lichte en eigentijdse meubelstukken ontstaan. Deze principes komen duidelijk naar voren in deze nieuwe ronde tafel, waarvan de basisstructuur met wijsheid is vervaardigd om scherpe vormen te vormen die aan de randen worden verzacht door lederen randen. De Milano tafel is bedoeld voor de woonkamer en is de perfecte start en uitdrukking van Turri's nieuwe stijltaal.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: