Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Elk merk behoudt zijn eigen onafhankelijke handtekening''

Present Time en Light&Living bundelen krachten

Light&Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group B.V. (Presenttime) is het succesvolle bedrijf achter de brands Karlsson, PF en Leitmotiv en aanwezig op vele markten in Europa.

PT Group gaat deel uitmaken van de Light & Living Group, net zoals het Britse merk Parlane Living, dat Light & Living heeft overgenomen
in 2020. De bouw van een ‘huis van merken’ creëert een pan-Europees bedrijf met een complementair merk en productportfolio met eigen showrooms verspreid over Europa in Noordwijk, Almere, Oslo, Lyon, Bruhl / Keulen en Bourton-on-the-water in de Cotswolds.

“We zijn er trots op om ons bij de Light & Living-groep aan te sluiten met onze merken, door gebruik te maken van onze gecombineerde commerciële middelen om onze merken over markten en kanalen heen te presenteren omdat we geografisch complementair zijn aan elkaar evenals in aanwezigheid van de producten. Met deze samenwerking kunnen we ons richten op uitbreiding. Met de uitgebreide complementaire portfolio kan elk merk zijn eigen onafhankelijke handtekening behouden", zegt CEO Present Time Birger Nielsen. Hij zal aanblijven als CEO van Present Time en toetreden tot het managementteam van Light & Living Group.

"Om onze klanten beter dan voorheen van dienst te kunnen zijn, moeten bedrijven zoals de onze investeren in digitalisering, data,
merkervaringen en talent. Door onze krachten te bundelen, geloven we dat we ons bedrijf kunnen versterken en met een gecombineerd klantenbestand de komende jaren deze beter kunnen bedienen", zegt CEO Light & Living group Stephan van Kruisselberge.

Meer informatie:
PT Group - Light&Living
info@presenttime.com 
www.presenttime.com 

Publicatiedatum: