Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van metalen 'snaren' tot schoonheidstafel, salontafel, poef en sofa

Strijkerscollectie Splendour en Nika Zupanc

Strings is de naam van de meubelcollectie die Nika Zupanc ontwierp voor het luxe Indiase designmerk Scarlet Splendour.

Het woord snaren roept bij ons een visie van lichtheid op. Een elegante paradox ontstaat wanneer snaren worden gemaakt van het harde staal en worden gedefinieerd in kasten en credenzas.

Ontwerpster Nika Zupanc tovert lichtheid en transparantie in de collectie Strings voor Scarlet Splendour, door "slierten" metaal te nemen en ze om te vormen tot meubels.

Nieuwe stukken zijn toegevoegd aan het steeds groeiende assortiment, waaronder een beautytafel, salontafel, poef en sofa.

Naast deze collectie ontwierp Nika Zupanc voor Scarlet Splendour ook de 88 Secrets collectie. Geïnspireerd door de achtentachtig sterrenbeelden aan de hemelbol, is elk stuk van de collectie elegant en dubbelzinnig.

Nika schildert speels met een palet van betoverende kleuren en goud, en onthult de magie van diamanten in de hemel door middel van delicaat ontworpen meubelen, die waarden als bescheidenheid en kracht introduceren in elke interieurruimte.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: