Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Effecten corona, veranderende supply chain en groei e-commerce

ING'er Dirk Mulder in gesprek met Stephan van Kruisselberge en Edwin Verlaan van Lightmakers

ING Sector Banker Dirk Mulder ging in gesprek met Stephan van Kruisselberge en Edwin Verlaan, ceo en cfo van Lightmakers. In de maanden mei en juni bezoekt hij bedrijven uit de Home & Living branche en bespreekt hij de belangrijkste trends en de impact daarvan op bedrijven.

Vandaag deel 2: Lightmakers


Lightmakers is een groothandel met passie voor verlichting en interieur. De collectie stellen ze samen met veel aandacht voor de producten, zelfs voor de allerkleinste details. Dat alles voor een eerlijke prijs. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn ze gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen.

De groothandel in non-food consumentengoederen heeft vooral begin 2020 zwaar geleden onder de coronacrisis. Aanbod uit met name China werd tijdelijk gestremd en een deel van de vraag viel weg vanwege de lockdowns. De vraag herstelde halverwege het jaar, maar voorraad- en leveringsproblemen bleven. De verwachting is dat in 2021 een deel van de verloren omzet in non-food kan worden goedgemaakt.

Stephan en Edwin gaan in op de effecten van corona, de veranderende Supply chain en de groei van e-commerce. Maar ook toekomst van de woonbranche komt aan bod. Hoe? Luister deze podcast.

Via Spotify
Via Soundcloud

Op 7 mei verscheen deel 1: Kersten BV 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven