Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Dit is de start van een nieuw hoofdstuk"

Eerste paal grond in voor bouw warehouse van 42.000 m2 voor LABEL51

De afgelopen jaren heeft LABEL51 veel groei mogen doormaken, waardoor het bedrijf uit zijn voegen barst. Het huidige magazijn van 16.000 m² is te krap en wordt daarom uitgebreid naar 42.000 m². Inmiddels is de eerste paal van het nieuwe warehouse geslagen, een bijzonder moment voor het team van LABEL51.

‘’We zijn onwijs trots op deze ontwikkeling en kijken er ontzettend naar uit om ons nieuwe magazijn in gebruik te nemen’’, aldus Edwin den Ouden, eigenaar van LABEL51. ‘’Op dit moment zijn we onze collectie dermate aan het uitbreiden dat we de extra ruimte goed kunnen gebruiken’’, vervolgt hij.

Naast de uitbreiding van het magazijn, komt er ook een nieuwe showroom van maar liefst 2.000m², waar straks de nieuwe collectie wordt gepresenteerd. Bovendien wordt er een speciale showroom voor direct container verkoop ontwikkeld van 1000m². Door de eindeloze product mogelijkheden is dit een uitkomst voor de klant.

‘’De bouw van ons nieuwe warehouse en experiencecenter is de start van een nieuw hoofdstuk, waarin onze medewerkers, onze klanten en onze cultuur centraal staan’’, vertelt Edwin. ‘’Deze ontwikkeling geeft LABEL51 de mogelijkheid om het merk verder uit te bouwen en de doorgemaakte groei komende jaren te overtreffen.’’

Naar verwachting zal de bouw zijn afgerond in februari 2022. ‘’We kijken er nu al naar uit om onze klanten te mogen verwelkomen in onze nieuwe showroom.’’

Meer informatie:
LABEL51
De Geer 8
4004 LT TIEL
info@label51.com 
www.label51.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven