Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Thonet past stoel Sebastian Herkner aan

Een goed ontwerp beschikt over aanpassingsvermogen. In lijn met deze opvatting voegt Thonet nu armleuningen toe aan de Offenbacher stoel van Sebastian Herkner, die in 2018 werd geïntroduceerd. Het nieuwe model 118 F is minimalistisch en eerlijk, rank en verfijnd en biedt tegelijkertijd extra comfort.
De houten stoelserie 118, met ook twee barstoelvarianten, zorgt met zijn duidelijke lijnen voor een subtiele elegantie in elke ruimte: rond de eettafel thuis, maar ook in de horeca en in ruimtes voor het nieuwe werken, zoals coworking spaces. De serie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met gebeitste of hoogglans kleuren en met een voorgevormde zitting van multiplex, een beklede zitting of een zitting van gevlochten riet.Met zijn stoelserie 118 voor Thonet put Sebastian Herkner uit de rijke traditie van het bedrijf: op basis van de aanpak die Michael Thonet al in het midden van de 19e eeuw ontwikkelde, reduceert ook Herkner zijn stoel tot zo weinig mogelijk onderdelen. Tegelijkertijd creëert hij duidelijke vormen en geraffineerde details. De stoelpoten – aan de achterkant afgerond en aan de voorkant gekenmerkt door subtiele randen – hebben ook in de nieuwe fauteuilversie dezelfde trapeziumvorm als de zitting, die zo kenmerkend is voor Thonet. De hellingshoek van de rugleuning is perfect afgestemd op de zitting. “De 118 met armleuningen is de logische vervolgstap in deze zeer gewaardeerde en populaire serie”, aldus Norbert Ruf, Creative Director en algemeen directeur bij Thonet.

Door de toevoeging van armleuningen van van gebogen hout biedt dit nieuwe model maximaal comfort. Door de lichte kromming aan de bovenkant voelen de leuningen bijzonder prettig aan. Ze zorgen voor ondersteuning en geven een gevoel van geborgenheid. In combinatie met andere modellen uit de 118-serie ontstaat rond elke tafel een fraai totaalplaatje dat levendigheid uitstraalt en uitnodigt om gezellig te blijven zitten en ideeën uit te wisselen.

Meer informatie:
Thonet
www.thonet.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven