Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ceramaxx-tegels van Michel Oprey & Beisterveld: harde keramische tegel met natuurgetrouwe look

Terrastegels vormen de basis van de hele tuin of oprit. Ze zijn bepalend voor de sfeer en de hele uitstraling van uw tuin en woning. Op zoek naar een echt onderhoudsvriendelijke tegel met een echt woweffect? Kijk dan eens naar de collectie Ceramaxx-tegels van Michel Oprey & Beisterveld. Een ongeëvenaard harde keramische tegel met een natuurgetrouwe look.



Naast de duurzaamheid en het gebruiksgemak waarin onze Ceramaxx-tegels uitblinken zijn de designs zeer bijzonder. In samenwerking met gerenommeerde designstudio’s is een hoogwaardige collectie samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met wat leeft in de markt. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar designs geïnspireerd op natuursteen. Door de tegenwoordig gebruikte technieken is de stijl van de tegels haast niet te onderscheiden van die van de originele producten. In de collectie van Ceramaxx komen alle stijlgroepen aan bod. Of u nu van landelijk, modern of minimalistisch houdt: Ceramaxx heeft het allemaal!



Modern & Strak

De Ceramaxx Ardeche Carbon past perfect bij de moderne woningen van tegenwoordig. De subtiele beadering van deze tegel zorgt voor karakter en een luxueus effect. Wilt u in de tuin gaan voor een modern en strak effect? Dan is de Ceramaxx Ardeche Carbon dé tegel voor u! Zeker met een groot formaat (zoals 90 x 90) creëert u met deze tegel een echt woweffect.



Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld
www.mo-b.nl  

Publicatiedatum: