Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Back on track: de Random Floor lamp versie II

Het staat als een paal boven water dat de RANDOM lampen in de MOOOI collectie hedendaagse design iconen zijn. En er is goed nieuws want MOOOI lanceert een ge-update versie van de RANDOM FLOOR LAMP, versie II , met LED bulb,..  

De RANDOM collectie viert bijna zijn 20ste verjaardag:  Random is een ontwerp van de Nederlandse designer Bertjan Pot uit 2002. En in 2010 werd de Random Floor gelanceerd. 11 jaar later krijgt dit toestel een update: een esthetisch geperfectioneerd ontwerp, gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker. Maar met behoud van het concept en de elementen eenvoud en lichtheid: kenmerkend voor de RANDOM collectie.  

De RANDOM lampen zijn transparante toestellen die er uit zien als een "gesponnen cocon".  Zonder twijfel is de RANDOM één van de meest succesvolle verlichtingscreaties in de MOOOI collectie. 

Het productieproces is bijzonder: een uit hars gedraineerd garen wordt willekeurig rond een opblaasbare strandbal gewikkeld, waardoor een doorschijnende 3D-stof ontstaat. Na het leeglopen wordt de strandbal uit de ronde opening in het ontwerp gehaald en laat men drogen. Door deze productie manier is elke Random Light uniek en nooit helemaal rond. Aan dit op het eerste  gezicht eenvoudig ontwerp, ging finaal meer dan 3 jaar product ontwikkeling vooraf... 

De Random Light II is een eigentijds ontwerp dat een gevoel van eenvoud en zachtheid in elk huis brengt. De Random Light-familie is verkrijgbaar in zwart en wit, zowel in collectie als hanglamp en als vloerlamp. 

Meer informatie:
Victors Design Agency
info@victors.be 
www.victors.be 

Publicatiedatum: