Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BINK koopt vintage lampen terug van klanten

Gijs Buis van BINK lampen koopt eigen lampen terug van haar klanten. Daarnaast geeft hij levenslange garantie inclusief reparatie op haar vintage/erfgoed assortiment om de armaturen oneindig in gebruik te houden.

11 mei 2021 is BINK gestart met haar terugkoopregeling. Hiermee voegt het bedrijf, gespecialiseerd in lampen uit begin 20ste eeuw, een nieuwe parel aan haar bestaande circulaire gamma toe. Naast recycling, repair, reuse & repurpose sluit BINK de keten door armaturen terug in te kopen van haar klanten. Ook door de levenslange garantie op deze vintage armaturen waardoor klanten recht hebben op gratis reparatie, onderscheidt BINK zich.

Gijs over de inzet van BINK: “Neem het voortouw naar een zero-waste economie. We willen af van take, make, waste en naar cycling (looping) van al onze producten.” Met dit inruilplan maakt BINK haar vintage-collectie full circle en neemt ze haar plaats in de circulaire economie in. Samen met haar klanten houdt BINK tijdloze en hoogwaardig gemaakte designs in stand voor de komende generaties.

Meer informatie:
BINK Lampen
info@binklampen.nl 
www.binklampen.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven