Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Te zien zijn alle actuele thema's en kleuren voor najaar en kerst 2021

Nieuwe showroom Decostar in Interior Trade Mart Brussels

Decostar, importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie, opende afgelopen maand de deuren van een nieuwe showroom in inkoopcentrum Interior Trade Mart Brussels. "Het is een compleet nieuwe showroom, op een nieuwe plek in het gebouw van de Trade Mart. Als Decostar bieden we de Belgische klant hiermee naast de grote showroom in Apeldoorn, ook de mogelijkheid om dichterbij huis collecties te bestellen", laat woordvoerder Sietse Hoogstede namens de totaalleverancier van woondecoratie weten.

"We hebben een compleet nieuwe showroom neergezet met alle nieuwe thema's en kleuren voor najaar en kerst 2021", vervolgt Sietse. "Centraal staan thema’s als Deluxe en Northern Elegant, welke prachtige artikelen bevatten voor een luxe en stoer interieur. Ook de echte kerstthema’s ontbreken niet; het complete assortiment luxe glasballen wordt eveneens gepresenteerd in de nieuwe showroom. De Countryfield basiscollectie mag uiteraard niet ontbreken: klokken, stoelen, kleinmeubelen en kaarsen staan sfeervol gepresenteerd in de bijna 600m2 grote showroom."

"Door de uitbreiding in Brussel was het voor ons ook mogelijk om onze nieuwe geurmerken te presenteren in de showroom in Brussel. Voor België is Decostar distributeur van Village Candle en Vellutier.
Nieuw in de collectie is de eigen geurlijn: de Countyrfield Ambiance collection. Ook zeker de moeite waard om te bekijken en vooral te ruiken in een van de showrooms in Brussel of Apeldoorn", geeft Sietse aan.

De showroom in Brussel is iedere maandag geopend en andere dagen is een bezoek mogelijk op afspraak.

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl 
www.decostar.nl 
www.countryfield.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven