Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Grote drukte op woonboulevards

"We merken wel dat mensen minder komen funshoppen en echt gericht op pad gaan"

Een nieuw bed, andere bank of eettafel: geld dat de consument nu niet uitgeeft aan vakanties of andere zaken, gebruiken ze om het huis op te knappen. Dus gaan de consumenten massaal naar de woonboulevard. Dat meldt dagblad BN DeStem.Sinds enkele weken kan er zonder afspraak gewinkeld worden en zeker in de schoolvakanties wordt hier goed gebruik van gemaakt. Op een regenachtige middag is de parkeerplaats bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Tholen druk bezet. De woonboulevard met 31 shop-in-shops is overdekt en mag maximaal 2000 klanten toestaan in coronatijd. 

"We hadden al een afspraak gemaakt voor de relaxstoel. Maar toen verviel die afspraakmaatregel, dus konden we zelf kiezen wanneer we langs wilden gaan. We vinden het prettig dat hier alles onder één dak zit en het is leuk om even een uitje te hebben”, vertelt Tonnie Rost tegen de journalist van het dagblad.

"Het shoppen op afspraak was al een goede uitkomst voor ons", vertelt Hermen Bouman, directeur van Woonboulevard Poortvliet XXL. "Maar nu dat niet meer hoeft, valt er een drempel weg voor een aantal mensen. We merken wel dat mensen minder komen funshoppen en echt gericht op pad gaan."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven