Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opale 2.0 terug in collectie bij Zumi

De collectie van het Belgische merk Zumi groeit constant en nu hebben ze een mooi verhaal erbij met designer Fabiaan Van Severen. Het originele ontwerp van 1990 en waarvan de productie gestopt is in 2005 komt nu terug in collectie bij ZUMI.

Aan het uiterlijk van Opale wordt niet getornd. De look & feel van Opale 2.0, de versie samen met ZUMI, zal dus identiek zijn. ''Wij zorgen voor de moderne verlichtingstechnologie, ledverlichting komt in de plaats van de gloeilamp, de mogelijkheid om draadloos te dimmen via bijvoorbeeld een smartphone komt in de plaats van de analoge dimmer. Bovendien zal het mogelijk zijn de Opale 2.0 in een domotica systeem te integreren. Uiteraard houden we, samen met Fabiaan, het spel van het licht nauwgezet in de gaten. Het is immers onze bedoeling dat de mensen vandaag even enthousiast reageren op deze moderne versie dan ze deden nu 30 jaar geleden bij de introductie van het origineel. Ik ben altijd fan geweest van Opale, dat gevoel wil ik met Opale 2.0 aan de nieuwe generatie geven.''

Ondertussen wordt samen gewerkt aan een uitbreiding van de familie. De eerste stap is in juni de Opale 2.0 leverbaar te maken, daarnaast voorziet het Belgische bedrijf de uitbreiding in september. 

Meer informatie:
Zumi
info@zumi.be
www.zumi.be 

Publicatiedatum: