Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

PMP Furniture houdt van 17 t/m 28 mei Open Showroomdagen

Joost Geubels: "We hebben een waar walhalla aan horecasettings gecreëerd"

"Het is de overtreffende trap van wat we laten zien in onze showroom die we normaal op de beurs in Parijs hebben staan. Omdat we niet tot september kunnen wachten, houden we van 17 t/m 28 mei voor de eerste keer in ons bestaan Open Showroomdagen op onze locatie in Zwijndrecht. Daar kunnen onder andere winkeliers, interieurarchitecten, ondernemers uit de hospitalitybranche en andere inkopers zich volop laten inspireren. We hebben een waar walhalla aan horecasettings gecreëerd", vertelt een enthousiaste Joost Geubels. Hij is commercieel directeur van PMP Furniture en nauw betrokken bij dit grootse event.Met man en macht is er de afgelopen maanden gewerkt om de hospitalityshowroom van PMP Furniture er tiptop uit te laten zien. Dat men daar in geslaagd is, blijkt wel uit de overweldigende reacties van ondernemers die ook bij de show betrokken zijn. "Bij velen valt de mond open van verbazing als ze hier voor de eerste keer zijn. Tot in detail hebben we het uitgewerkt."

Het team is erin geslaagd om een inspirerende showroom te creëren waarin heel veel creativiteit zit. Te zien zijn o.a. een aangeklede lobby, ontvangstruimte, vergaderzaal, hotelkamer (compleet met bed), bar etc. "Het is zo neergezet dat je er als ondernemer in kunt vinden. Het is een volledige presentatie voor iedereen die actief is in de hospitality- en kantoorbranche. De bedoeling is dat bezoekers op ideeën worden gebracht. Er is zelfs een Oosterse sfeer gecreëerd. En een bar in Sushilook.  Aan inspiratie geen gebrek", concludeert Joost. 

Op het gebied van hospitality had mede-eigenaar Richard Morée in een interview met Wonen360 verteld dat zijn bedrijf jaar op jaar groeit, maar dat het op de projectmarkt stap voor stap een bekende speler wilt worden. "We hebben het er al druk zat mee, maar kunnen op dat gebied nog een mooie groei realiseren", vertelde hij eind januari. 

In dat kader heeft de hospitalityshowroom een ware metamorfose ondergaan. Inkopers kunnen zich in de periode van 17 t/m 28 mei  laten meenemen in de nieuwe wereld van PMP Furniture, langs nieuwe trends en stijlen. En dat onder het genot van een heerlijke brunch, een lekkere lunch of en fijne borrel.

Geïnteresseerden kunnen hier een brunch-, lunch of borrelafspraak maken. Er wordt per dag gewerkt met drie tijdvakken, zodat iedereen  coronaproof op bezoek kan komen.

Meer informatie:
PMP Furniture B.V.
Pascalstraat 13
3335 LS  Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
sales@pmpfurniture.com
www.pmpfurniture.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven