Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Textiles & More produceert exclusieve DUM Dips collectie voor DUM Office

"Wij introduceren de DUM Dips", vertelt directeur Bob Looijschelder (zie foto) van Textiles & More. "Vanuit de samenwerking als agent voor het meubelmerk DUM Office met het agenturenbedrijf Brunia Interiors is het idee ontstaan om met ons stoffenlabel Textiles & More een speciale stoffencollectie te ontwikkelen voor het meubelmerk DUM Office." Het ontwerp is bedacht door Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt 

"Met de Dum Dips gordijnstoffen breng je een dosis dynamiek binnen  interieurprojecten", vervolgt Bob. "Een collectie levendig bedrukte gordijnstoffen die perfect passen bij het meubelmerk DUM Office."

Trouw aan hun naam, zien de gordijnen eruit alsof ze in een kleurbad zijn gedompeld, waardoor een kleurgradatie van onder naar boven ontstaat. Alle kleuren komen overeen met alle 11 kleuren van de DUM collectie. Levendig en fris geel en groen, donker en ingetogen of licht en stoffig grijs, dromerig roze of wijnrood, verfijnd donkerblauw en zwart. Bekijk hier alle kleuren.

Kleurenpallet
Het coördinerende kleurenpalet van de DUM Dips is volgens de makers de perfecte match in combinatie met het DUM meubilair. Ideaal toepasbaar als raambekleding, als roomdivider of als kleuraccent voor een muur.

De Dum Dips zijn verkrijgbaar in acht verschillende brandvertragende stofsoorten, waaronder dim-outs, black-outs, linnen, satijn en voile. Met een hoogte van 280-300 cm biedt Dum Dips een naadloze gordijnoplossing van vloer tot plafond. En omdat de stoffen op bestelling worden geproduceerd, hoeft de klant zich absoluut geen zorgen te maken over materiaalverspilling.



Textiles & More
Textiles & More ontwikkelt innovatieve gordijn- en meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit die worden toegepast in interieurprojecten, zoals hotels, kantoren, zorginstellingen en woningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gedrukte stoffen (digitaal / transfer sublimatieprint) maar ook traditioneel geweven stoffen. De afgelopen jaren zijn er verschillende designcollecties en ontwerpen gemaakt voor iconische designers van Nederlandse bodem zoals Edward van Vliet, Claire vos van Studio Roderick Vos, Working Bert (Bert Timmermans) en Maarten Spruyt.

Daarnaast is T&M ook projectdistributeur van het vooraanstaande LVT merk mFLOR. mFLOR is specialist en marktleider als het gaat om LVT-designvloeren. Dankzij de unieke, natuurgetrouwe ontwerpen, de matheid en de innovatieve, eigen hot-press productiemethode zijn deze LVT-vloeren vrijwel niet te onderscheiden van echt hout of natuursteen.

DUM Office
www.dumoffice.com

Textiles & More
www.textilesandmore.eu