Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Eerste stootvaste akoestische pleisterwerk'

Sonogamma, specialist in het verbeteren van akoestiek, heeft naar eigen zeggen het eerste stootvaste akoestische pleisterwerk ontwikkeld. Met Baswa Basic kan het naadloos akoestisch marmerzand pleisterwerk stootvast worden toegepast op vlakke wanden en plafonds. De harde platen uit geëxpandeerd glasgranulaat worden gekleefd en naadloos gecoat met het Baswa stucwerk. 



Dankzij zijn korte plaatsingstijd is Baswa Basic een voordelige oplossing voor bestaande ruimtes met een slechte akoestiek. De gecoate stootvaste Baswa Basic panelen hebben dezelfde exclusieve natuurlijke uitstraling als die van het gerenommeerd ambachtelijk Baswa marmerzand pleisterwerk.

Geluidsabsorptie via het plafond verbetert het akoestisch comfort in de ruimte op spectaculaire wijze. In sommige gevallen moeten bijkomend de ongewenste reflecties van de midden en hoge tonen tussen parallelle wanden in het gareel gebracht worden om de spraakverstaanbaarheid te waarborgen. Akoestische wandpanelen of pleisterwerk gaan deze flutter echo’s tegen.

Omdat ze de sfeer in de ruimte meer vorm geven, gaat de voorkeur naar muurpanelen of stucwerk van kwaliteit die zich integreren in de architectuur en geen aanleiding geven tot visuele vermoeidheid. Reinigbaarheid, duurzaamheid en stootvastheid zijn troeven die mee de keuze van de wandbekleding bepalen.

Meer informatie:
Sonogamma
www.sonogamma.com 

Publicatiedatum: