Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sport heroverwegen met innovatie, design en creativiteit: een 'ace'-idee

Ethimo official partner voor bekend sportcomplex Rome

Ethimo is officiële partner voor het foro italico sportcomplex in Rome als het nieuwe seizoen van internationale evenementen en wedstrijden van start gaat, te beginnen met het belangrijkste Italiaanse tennistoernooi.

Op deze prachtige locatie 'stapt Ethimo naar de lijn' met Ace, de nieuwe collectie ontworpen door Patrick Norguet. De naam is geïnspireerd op die specifieke serve in tennis waarvan de snelheid en richting het onmogelijk maken voor de ad-versary om de bal terug te geven.

Met Ace gingen Ethimo en Patrick Norguet op een nieuw avontuur, waarbij de aandacht werd verlegd van de creatie van lounge- en eetcollecties naar het ontwerpen van accessoires voor buitensporten, waarbij ze hun plaatsen op het veld klaarmaakten om actief deel te nemen aan de wedstrijd.

''Ons doel, met dit ambitieuze project, was om het maar al te vaak onderschatte ontwerp en comfort te heroverwegen dat meestal kenmerkend is voor de zitplaatsen en voorzieningen op het veld, door een kwaliteitscollectie te produceren die bestaat uit zeer functionele oplossingen om de spelers tijdens hun wedstrijden te 'begeleiden', zodat ze beter kunnen functioneren''. In de woorden van Patrick Norguet. ''Ace komt voort uit een echte behoefte om een nieuw, beter gevoel van comfort op te bouwen voor spelers tijdens internationale evenementen. Met Ethimo hebben we daarom een 'systeem' bedacht met een strak ele-gant ontwerp om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.''

Een passie voor sport heeft Ethimo altijd gezien als partner voor de belangrijkste clubs en de meest prestigieuze sportevenementen op internationaal niveau, de artikelen die zowel backstage-ruimtes van concurrenten als ontspanningszones voor gasten bieden. Het vermogen van het bedrijf om te anticiperen op trends in het ontwerp van hedendaagse buiteninrichtingen, zijn ervaring in het interpreteren van het breedste scala aan buitenomgevingen met oplossingen van topkwaliteit en een inmiddels historische samenwerking met Patrick Norguet hebben geleid tot een speciale convergentie van stijl, materialen, vormen en productieprocessen die samenkomen in ongekende sportprojecten.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven