Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Novilon collectie is design om op te leven'

Een nieuwe vloer is sfeerbepalend voor elke ruimte in je huis. Je wilt een vloer die past in je interieur. Een vloer die mooi, warm en uitnodigend is bijvoorbeeld, maar ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid. De ‘leefvloeren’ van de nieuwe Novilon Viva, Bella en Prima collectie beantwoorden aan dit plaatje. Stuk voor stuk kwaliteitsvloeren met prachtige - niet van echt te onderscheiden - natuurlijke hout- en betondessins, maar toch eenvoudig in onderhoud en bestand tegen een stootje. De nieuwe collectie omvat veel lichte houttinten, maar ook aantrekkelijke kastanje- en walnootmotieven en een rustige vlakke eik bijvoorbeeld. Daarnaast veel betonnen, all-over prints en een achttal verfijnde visgraatdessins.

De deelcollectie Viva Beton bestaat uit veel betondessins in warme grijstinten die prima passen bij de industriële stijl. Strak, modern, maar toch warm en gezellig. Door de natuurlijke embossing (reliëf, red.) lijken ze niet alleen levensecht, maar voelen ze ook zo.

De Viva Hout collectie - op haar beurt - biedt de voordelen van hout zonder de nadelen. Zo worden er geen bomen voor gekapt en zijn de vloeren geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Brede of smalle planken, naturel, whitewash of warm kastanje, visgraat of Hongaarse punt. Het kan allemaal. De collectie past net zo goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een modern appartement, waar niet dagelijks kinderen over de vloer komen.

Novilon Bella heeft iets frivools. De collectie verrast door de lichte motieven en structuren. Je vindt er beton, klassieke planken met een lichte houttint, een marmerstructuur en het tijdloze terrazzo in terug. Stuk voor stuk bijzondere dessins die passen bij het moderne leven.

En Novilon Prima tenslotte omvat een aantal stoere, strakke betonkleuren en natuurlijke houtdessins. De collectie werd ontworpen met starters in gedachten en geldt als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs.

Novilon is verder ideaal voor vloerverwarming, lichtverend en dus aangenaam aan de voeten, heel eenvoudig te reinigen, antistatisch en ijzersterk. Forbo geeft dan ook een garantie van maar liefst 15 jaar op elke Novilon vloer. De ‘leefvloer’ dempt het contact- en omgevingsgeluid voorts aanzienlijk. De Novilon vloeren worden geleverd op kamerbreed vinyl in breedtes van twee, drie of vier meter (en is tot 40 vierkante meter los te leggen). Novilon wordt ftalaatvrij en duurzaam geproduceerd in Nederland. Voor meer informatie zie www.forbo-flooring.nl/novilon. Je kunt de vloeren ook alvast bekijken in je eigen interieur via de Forbo Vloerplanner: www.forbo-flooring.nl/vloerplanner.

Forbo Flooring is een wereldwijd toonaangevende producent van vloeren zoals Novilon, Marmoleum en Coral. Bijna al die producten worden niet alleen duurzaam en kwalitatief hoogwaardig in Nederland gemaakt, maar ook hier ontworpen naar Dutch Design maatstaven. Forbo Flooring zet zich verder in voor een uitgebreide klantenservice.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo.com 

Publicatiedatum: