Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vakbeurs spoga + gafa 2021 gecanceld

De grootste tuinbeurs ter wereld, spoga + gafa, is van de kalender gehaald. De organisatie ziet nog teveel coronabeperkingen op het gebied van reizen, verblijven en bezoeken. De eerstvolgende editie  is inmiddels op 19 - 21 juni 2022 in het beurscomplex van Keulen.

"De pandemische situatie blijft moeilijk te voorspellen", zegt Gerald Böse, CEO van Koelnmesse. "We hebben deze beslissing genomen om tegemoet te komen aan de sterke behoefte aan planningsveiligheid bij onze klanten en partners. We blijven elk evenement afzonderlijk onderzoeken en vechten voor een zo snel mogelijke herlancering op ons terrein in Keulen. Vooruitgang in de vaccinatiecampagne geeft ons reden om hoop voor beurzen in het najaar. "

spoga + gafa vindt volgend jaar plaats als hybride vakbeurs op het beursterrein van Keulen en in de digitale ruimte in de vorm van spoga + gafa @home. "In 2022 is de vakbeurs wederom dé plek voor innovaties, nieuwe producten en trends - voor exposanten, kopers en beslissers", kondigt de organisatie aan.

Meer informatie: www.spogagafa.de 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven