Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe kijk op Vale-serie zorgt voor evenwicht tussen klassiek utilitarisme en sierlijke armatuur

ANDlight onthult haar nieuwste armatuur: een nieuwe kijk op de Vale serie ontworpen door Caine Heintzman, waarbij gestreefd wordt naar een evenwicht tussen klassiek utilitarisme en sierlijke armatuur.

Van een hanglamp wordt Vale een plafond/wandlamp, zijn ruimte-efficiëntie voldoet aan de technische specificaties van krappere ruimtes: lager plafond, hoeken en gangen, of de behoefte aan wandgemonteerd licht.

Thermo-gevormd, zijn doorschijnende lichaam vacillates van de lineaire basislijn en creëert volume, terwijl de gestructureerde oppervlak verder licht trekt over de gecontourde gezicht. Intrinsiek geïnspireerd door de basiswetten van de geometrische optica, lijkt het licht dat door de prismatische lens van Vale wordt geprojecteerd voor altijd in beweging.

"Het materiaal trok mijn aandacht; ik zag onmiddellijk de waarde en het potentieel om het te verheffen door middel van techniek, kruisprocessen en vorm," zegt Caine Heintzman.

Het opengewerkte profiel onthult expliciet de technische aspecten van de armatuur: het lichtgewicht aluminium frame herbergt de elektrische assemblage en het montagesysteem, terwijl het structuur biedt voor de lens.

Gesteund door een ingenieus raamwerk en verbindingssysteem is Vale een schaalbare armatuur die een breed scala aan toepassingen kan vervullen.

Vale Ceiling/Wall wordt horizontaal en verticaal, enkelvoudig en meervoudig aan het oppervlak gemonteerd; zijn samengestelde curven oscilleren met meer vertrouwen naarmate ze worden herhaald.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven