Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Roda buitenkeuken ontworpen door Dordoni

Roda presenteert haar eerste buitenkeuken, ontworpen door Rodolfo Dordoni. De collectie Norma is modulair, compact en essentieel. Zij is gemaakt uit hoogwaardige afwerkingen en materialen voor buiten, en past gemakkelijk in kleine ruimtes of grotere omgevingen.Voor het eerste project dat de wereld van het koken verkent, werkte Roda samen met Ilve, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van professionele keukens voor residentieel gebruik. De Norma buitenkeuken is compleet, veelzijdig en modulair en combineert strenge profielen met hoge prestaties.

"Koken is een van die alledaagse genoegens", zegt Rodolfo Dordoni. 'We wilden de sfeer die we via onze uitgebreide productlijnen altijd al in het buitenleven hebben gebracht, verrijken door er een buitenkeuken aan toe te voegen. Norma is ontworpen met een echt Italiaanse essentie, waarin onze passie voor koken wordt geëxalteerd en gecombineerd met de praktische bruikbaarheid en kwaliteit van goed design."

Het vrijstaande eiland, in de kenmerkende RODA Smoke tint, heeft een AISI 304 roestvrijstalen spoelunit met deuren die ook verkrijgbaar zijn in Rust of Milk kleuren, die past in het duurzame Lapitec blad met een getextureerde afwerking. De ruimte eronder kan, op verzoek, een koelkast bevatten. Het schiereiland biedt extra voorbereidingsruimte die kan worden uitgebreid tot een hangende toonbank om te dineren door eenvoudig een barkruk toe te voegen.

De gasfornuisunit heeft een drievoudige kroon en vijf gasbranders, is onafhankelijk van de andere keukencomponenten, met de optie van vaste poten of wielen, zodat het naar wens kan worden verplaatst en, indien nodig, kan worden teruggebracht tot onder het aanrechtblad van het schiereiland. De ruimte onder de gasbrander, met planken van larikshout en een praktisch opbergrek voor keukengerei, betekent dat u alles wat u nodig hebt bij de hand hebt. Tot de opties behoren roestvrijstalen bakplaten en houten snijplanken die perfect op het werkblad passen.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven