Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurketen komt met wereldprimeur

Bij een woonwarenhuis wordt gedacht aan een winkel waar alles te koop is voor het inrichten van een woning, producten die met wonen en interieur te maken hebben, vooral meubels. Aan Rue de Rivoli in Parijs komt een warenhuis met enkel decoratieartikelen. Dit zal de naam van Ikea dragen. Op 23 juni wordt de winkel geopend, de eerste in de wereld.

Aanvullend aanbod
De nieuwe winkel in de Franse hoofdstad komt aan de bekende Rue de Rivoli, meldt Business Immo. Met dit concept, dat 2900 vierkante meter vertegenwoordigt, verdeeld over drie verdiepingen, wil Ikea Parijzenaars een complementair aanbod op het gebied van decoratie aanbieden. De winkel biedt 1.900 referenties van esthetische en betaalbare accessoires en decoratieve objecten die ter plaatse beschikbaar zijn.

De winkel zal worden ingedeeld volgens de verschillende accessoire-universums, rond een centrale hoofdgang met twee richtingen. Met digitale kiosken kunnen klanten het hele assortiment bestellen en laten bezorgen. De functionaliteit om items in de Ikea-app te scannen is vanaf de opening beschikbaar om de uitchecktijd te verkorten.

Duurzaam
"De winkel voldoet aan de ambitie van Ikea om klanten aan te moedigen om thuis een duurzamere levensstijl aan te nemen", aldus de winkelier in een verklaring. Door de hele winkel is een 'groene draad' gelegd die de aandacht vestigt op de goede milieupraktijken en op hernieuwbare of gerecyclede materialen die in het assortiment worden gebruikt.

Bron: RetailDetail


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven