Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Four Seasons presentatie Headlam vernieuwd

Headlam, groothandel in raamdecoratie en vloerbekleding, heeft haar Four Seasons presentatie aangepast naar het voorjaar. De naam doet het al vermoeden, elk seizoen een andere collectie presenteren in de showroom van de betreffende winkelier.



De Four Seasons dealers van Headlam hebben vorige maand de nieuwste set plus visual ontvangen. In een handomdraai kan men zo een etalage in voorjaarskleuren presenteren.

"Naast dit frisse kleurthema schenken wij ook aandacht aan het thema Veilig Wonen & Werken", meldt Headlam in een mailing aan haar klanten. "Wij vinden veiligheid een onderwerp dat het hele jaar door aandacht verdient. Alle 5 de items in deze presentatie zijn daarom ook brandvertragend en komen uit onze Veilig Wonen & Werken collectie."

"Afgelopen september lanceerden wij een complete collectie interieurstoffen met een extra meerwaarde, al deze stoffen zijn brandvertragend. Onze lifestyle-interior Veilig Wonen & Werken collectie, een brede serie bestaande uit 13 items waaronder velours, transparanten en blackouts. Een collectie waarmee wij laten zien dat ook brandvertragende stoffen soepel vallend, trendy en betaalbaar kunnen zijn. De lifestyle-interior FR stoffen zijn te herkennen aan het label Veilig wonen & werken. Voor de consument een duidelijk statement." 

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: