Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loft79 haalt internationale klasse naar interieur

Toegankelijke luxe van internationale klasse, maar dan voor thuis krijgt een vervolg. City Chique van raambekledingsfabrikant Loft79 staat voor stijl en comfort. Een aanvulling die de Loft79 collectie recht doet. Met aandacht voor rijke structuren en het kleurenpalet van nu dat bestaat uit paletten die linken aan edelmetalen, gesteenten, houtsoorten, elementen uit de grootsheid van de natuur. Maar ook aan eerlijke – no nonsense - materialen als beton, staal en onbewerkte muren. 



Royce
"Royce is een bijzonder open doek. Bijna futuristisch te noemen, in zilvergrijs, in stoer contrast met hard staal. Of warm toffee prachtig te combineren met brique en koper. Een stoer doek met een vrouwelijke touche. En de monotome herhaling zorgt voor rust en eenheid. Een eyecatcher voor je interieur."



Chelsey
Een grof linnenweefsel met een hoogwaardig stofgevoel. Daarmee bedoelen we dat het uitnodigt om te voelen, die doekstructuur, dat lijnenspel van garens die zich magnifiek verweven. En hoe bijzonder dat subtiele glansdraadeffect dat voor een magisch kleurenspel tekent...



Westend
Westend vertelt een verhaal als een onbewerkte muur die verhalend kan zijn. Een all over tekening, ondefinieerbaar en heel subtiel verweven. Een licht en luchtig doek, of heel warm en dramatisch. Het is maar net waar je voor kiest in deze chique kleurenreeks. 

Meer informatie:
Loft79
www.loft79.be
www.loft79.nl 

Publicatiedatum: