Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pode selecteert fauteuils voor komende zomer

Onder Leolux Furniture Group valt sinds begin dit jaar het meubelmerk Pode. "Met oog op het mooie weer, selecteerden wij de acht kleurrijkste fauteuils waarin er het hele jaar door genoten kan worden van die zonnestralen. Of je nou voor een hoge of lage rug kiest, met bestsellers Spot en Sparkle (of een van de andere modellen) zit men in ieder geval Spot-on."



Onlangs is de nieuwe website live gegaan van Pode. "Deze nieuwe site tilt Pode ook online naar het hoogste level. Het is een site die voor de volle 100% draait om de wensen van de Pode-liefhebber. Hij staat bol van beleving en inspiratie, door de combinatie van sfeervolle lifestylefotografie, animatie, kleurvlakken en video. De website is ‘state of the art’, dat maakt vloeiende overgangen, intuïtieve animaties en diverse scroleffecten mogelijk. Kortom: alles om de consument de ultieme gebruikservaring te bezorgen."  

Meer informatie:
Pode
www.pode.eu

Publicatiedatum: