Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Marco van Loon heeft Italiaanse merk in zijn product portfolio:

"Fògher maakt professionele gasbarbecues waarmee je lang buitenplezier kunt beleven"

ID Garden in Bavel vertegenwoordigt ook de Fògher modulaire buitenkeuken. Het bedrijf van Marco van Loon, dat sinds kort in ETC Design Center Europe een showroom heeft, is dealer van het Italiaanse merk. 

"Door de vele verschillende modules is het op elke plaats mogelijk om een buitenkeuken te plaatsen", legt Marco uit. "Fògher maakt degelijke professionele gasbarbecues, waardoor je er heel lang buitenplezier aan kunt beleven. Van eenvoudige uitvoering, BBQ met gootsteen tot en met een complete keuken voorzien van koelkast en keramische kookplaat is mogelijk. Ook fraai is het metalen rek waardoor de buitenkeuken een robuuste look krijgt", geeft de Brabander aan.

De buitenkeuken is een product dat gebruik maakt van speciale materialen zoals gealuminiseerd staal en kwalitatieve lakken, bestand tegen hoge bedrijfstemperaturen.

Wat overal terugkomt in de modules is roestvast staal met een satijnen afwerking. Door de dikte van het staal is het mogelijk om het aantal lassen tot een minimum te beperken. Het eindresultaat hiervan is een mooi product met constante kwaliteit en een lange levensduur.

Wie van het buitenleven houdt, kan koken in de tuin of op het terras zeker waarderen. De beste manier om van deze gelukkige momenten te genieten is de vrijheid om elk gerecht te maken. Deze keuken is een echte buitenkeuken met alle functies van een traditionele keuken plus alle voordelen die de beste barbecue kan bieden.

Fògher koos er ooit voor om een product te maken met uitstekende prestaties met behulp van de best beschikbare materialen. Dankzij een roestvast stalen werkblad, frame-elementen van staal met zink en magnesiumcoating en de standaard roestvrije verf hoeft de klant zich geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Het uiterlijk en de kwaliteit van het product blijven daarnaast in de loop van de tijd ongewijzigd.

Meer informatie:
Fògher
Marco van Loon
tel. 0161 700 201
info@idgarden.nl
www.buitenkeuken-id.nl

Showroom in ETC
Maandag Trade Day - of anders op afspraak
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven