Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lijnpatroon Arbiton vloeren vergemakkelijkt afsnijden van onderlagen

Arbiton is een innovatief Europees merk voor vloeren en vloeraccessoires dat eigendom is van Decora. Het leidende idee van het merk is het delen van de deskundige kennis over vloeren. Arbiton is een internationale vloerexpert.



Het merk Arbiton speelt niet alleen in op de behoeften van de markt, maar creëert ze ook. De vloerdesigns van het merk Arbiton behoren tot de best verkopende in Europa. Collecties worden gecreëerd door creatieve kunstenaars van Arbiton merk van A.Studio Design vanaf de allereerste tekening. Dankzij hun werk en talent is elke tekening origineel en zo dicht mogelijk bij de natuur. Voor elke collectie vloeren kiezen de ontwerpers van A.Studio een aantal accessoires zoals plinten en profielen. Samen creëren ze een samenhangend en compleet aanbod.

De eigenaar van het merk Arbiton hecht bijzonder veel belang aan technologische oplossingen. Decora beschikt over het modernste machinepark van Centraal- en Oost-Europa, waardoor zij haar klanten de meest geavanceerde producten aanbiedt. De producten van het merk Arbiton worden getest in ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium. Hier worden een groot aantal sterkte- en kwaliteitstesten uitgevoerd. De producten van Arbiton, de eerste in Centraal - Oost-Europa, beschikken over een reeks tests die de conformiteit van hun producten met de norm EN16354 bevestigen. Alle merkprodukten worden onderworpen aan strenge kwaliteitstesten (in overeenstemming met de aanbevelingen van de EPLF en de MMFA). In sterktetests behalen de producten van Arbiton dan weer resultaten die beduidend hoger liggen dan die van de concurrentie.

Arbiton is de leider in productie van hoogwaardige ondervloeren. Decora produceert, als slechts één van de twee bedrijven ter wereld, polyurethaan-minerale onderlagen (PUM) en is één van de grootste producenten van XPS type onderlagen in Europa. Het merk Arbiton heeft ook tal van unieke oplossingen geïntroduceerd die de assemblage van de producten zo veel gemakkelijker maken. In het gamma onderlagen zijn dat bv. de lijnpatronen die het afsnijden van de onderlagen vergemakkelijken (snijlijnen) of de geïntegreerde damp-isolerende barrière. Samen met de bijgevoegde tape maakt dit 3-in-1 systeem het gemakkelijk om alle elementen samen te voegen.

Het merk Arbiton is één van de best beoordeelde merken uit de doe-het-zelf sector in Europa.

Meer informatie:
Decora
www.decora.pl 

Publicatiedatum: