Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Perswall in ontwerpsamenwerking met Mokkasin

"We hebben ons gericht op het creëren van een warmer gevoel"

Perswall presenteert een ontwerpsamenwerking met de Zweedse ontwerpster en fotografe Sofia "Mokkasin" Vusir Jansson. De samenwerking is een eerbetoon aan Perswall's iconische behang Blossom waarbij Sofia en Perswall samen een nieuwe editie hebben ontworpen.

Het behang Blossom werd voor het eerst gelanceerd in 2012 en is sindsdien in verschillende edities op de markt gebracht. Als eerbetoon aan het iconische behang is een unieke collectie, met vernieuwde kleurstellingen, ontworpen in samenwerking met ontwerpster en fotografe Sofia Vusir Jansson.

"We zijn erg trots op de samenwerking met Sofia en de kans om haar visie en creatieve perspectief te delen. Voor deze collectie hebben we ons gericht op het creëren van een warmer gevoel dan in de vorige edities. De inspiratie voor de kleuren komt van veel verschillende plaatsen en tijden, waaronder Kopenhagen, het oude Parijs en het huis van Karin en Carl Larsson, Lilla Hyttnäs. Het zijn klassieke kleuren, maar de combinatie van tinten creëert iets eigentijds", zegt Amanda Nordblad, ontwerpster bij Perswall.

Sofia Vusir Jansson, achter de blog Mokkasin, is een ontwerpster en fotografe met een focus op interieurdesign en styling. Sofia's vermogen om droomachtige omgevingen en beelden te creëren heeft van haar een bekende naam gemaakt in de wereld van interieurdesign. In 2013 vestigde Sofia voor het eerst de aandacht op het Blossom behang in haar blog, dat toen een grote impact had en sindsdien geassocieerd wordt met Sofia's beelden.

Samen hebben Perswall en Sofia een unieke collectie ontworpen met twee nieuwe kleurstellingen van het iconische Blossom behang. De nieuwe collectie bevat ook een behang met een klein patroon dat het klassieke motief met een groot patroon aanvult.

"Toen ik de vraag kreeg van Perswall om een nieuwe editie van het Blossom behang te ontwerpen, zei ik meteen ja! Als je een ode kunt schrijven aan een behang, dan moet dit de manier zijn om het te doen. Behang heeft in het algemeen de eigenschap om een kamer compleet te maken, en met Blossom is die eigenschap heel prominent aanwezig", zegt Sofia "Mokkasin" Vusir Jansson.

De collectie bestaat uit 4 verschillende behangsoorten en zal op 5 mei gelanceerd worden op perswall.com.

Voor meer informatie:
Perswall
hello@perswall.com
www.perswall.com 

Publicatiedatum: