Pottery Pots vervroegt early buy 2022

Pottery Pots heeft de 'early buy 2022' vervroegd. Daarmee wil het bedrijf inspelen op de productietijden die steeds verder oplopen. 

In een mailing aan klanten meldt het bedrijf: 'Zoals we allemaal weten is het coronavirus een rare tijd voor ons allemaal. Dit houdt in dat de vraag in sommige branches erg laag ligt, denk bijvoorbeeld aan de reisbranche. Gelukkig zitten wij in een branche die qua vraag almaar blijft groeien en geen tot nauwelijks last heeft van de crisis.

Aan alle voordelen zitten ook nadelen. Momenteel is de vraag bij ons zo hoog dat wij vroegtijdig willen inspelen op de productietijden die steeds meer oplopen. Normaal gesproken ben je van ons gewend om de early buy en/of container order te plaatsen tussen 1 juli en 31 oktober, om vervolgens geleverd te krijgen in het daaropvolgende voorjaar. Om je volgend jaar niet teleur te stellen gaan we de early buy order periode vervroegen. Op deze manier zal er voor u zo weinig mogelijk veranderen en bent u verzekerd van genoeg voorraad.'

Meer informatie:
Pottery Pots
www.potterypots.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven