Hans en Anita Grevink van afgebrande meubel- en decoratiewinkel:

'We zijn echt overdonderd door de gigantisch vele steunbetuigingen en warme reacties'

"We zijn echt overdonderd door de gigantisch vele steunbetuigingen en warme reacties van velen voor wat ons is overkomen afgelopen zaterdag", laten Anita Grevink en haar man Hans, nadat hun meubel- en decoratiewinkel Natuurlijk African Slate and Tiles (AST) op zaterdag 1 mei compleet is afgebrand, weten. "Onze mensen en onszelf doet dat heel veel goed en gaat ons zeker helpen in ons streven samen snel weer een mooie zaak neer te zetten."

De eigenaren prijzen het optreden van de brandweer. "We willen graag via deze weg het brandweerkorps Langedijk en omliggende korpsen een groot compliment geven voor het zeer goede werk wat ze hebben geleverd ondanks dat onze winkel geheel is afgebrand.
Dat ze onze buren van Rubex en 1,2,3 jaloezieën hebben weten te behoeden voor ook afbranden, getuigt van grote professionaliteit.
Petje af! Wij zijn zelf eerst puin aan het ruimen, maar jullie horen gauw weer van ons", melden Hans en Anita (zie foto) van Natuurlijk AST op social media.De inzamelingsactie die via GoFundMe is opgezet, had op dinsdagochtend (4 mei) al meer dan 13.500 euro opgeleverd.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven