Directie van timmer- en interieurbedrijf Hoogendoorn MBI:

'Dankzij inzet brandweer lijken productiehal en machinepark voor grootste deel gespaard'

De directie van timmer- en interieurbedrijf Hoogendoorn MBI in Werkendam, waar zondag een grote brand heeft gewoed waarbij drie doden - arbeidsmigranten uit Litouwen - waren te betreuren in het appartement boven het bedrijf, tast nog in het duister hoe het vuur is ontstaan.

De brand heeft vooral het kantoorgedeelte van Hoogendoorn verwoest. SCREENSHOT VIDEO OMROEP BRABANT

In een verklaring op Facebook laat het bedrijf het volgende weten: 'Zoals inmiddels bekend, heeft er in de ochtend van zondag 2 mei 2021 een verschrikkelijke brand gewoed rondom ons bedrijfspand in Werkendam. Wij zijn enorm geschrokken en aangeslagen. Wat er precies is gebeurd weten we nog niet. We verlenen alle mogelijke assistentie aan de hulpdiensten.
Ons medeleven en de condoleances gaan allereerst uit naar (de nabestaanden van) de drie personen die omgekomen zijn tijdens de brand. Maandagochtend hebben wij met het hele personeel stilgestaan bij dit verlies. Het is nog moeilijk te bevatten.
De brand heeft ook in ons pand gewoed. Voorlopig zien we dat vooral het kantoorgedeelte is verwoest. Dankzij de inzet van de brandweer, lijken de productiehal en het machinepark voor het grootste deel gespaard.
We hebben een tijdelijk kantoor mogen inrichten in het aangrenzende pand. Van daaruit proberen we de gevolgen van de brand te beperken. We zijn nu volop bezig om ervoor te zorgen dat de lopende opdrachten zo min mogelijk vertraging op zullen lopen. Dat zal misschien niet overal gaan lukken en we vragen daarvoor begrip. We zullen volop in gesprek blijven met onze klanten en leveranciers over de voortgang van de werken.
De impact is groot, maar we zetten samen de schouders eronder. Onze dank gaat ook uit naar de hulpdiensten. Zij hebben geweldig werk verricht.'

Bron: Facebook


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven