Transformad breidt Tmatt collectie uit

Transformad heeft twee nieuwe kleuren gepresenteerd in de Tmatt-collectie, het super matte, anti-vingerafdruk en zelfherstellende oppervlak. Toscano en Elba voegen zich aan bij de reeds bestaande Legno Fumé en verbinden variatie in de warmte, textuur en natuurlijke structuur van hout toe aan het brede assortiment van soepele kleuren uit de collectie. Zo wordt de Tmatt-collectie, die tot nu toe 12 kleuren telde, uitgebreid tot 14, om de nodige combinaties mogelijk te maken en allerlei omgevingen en stijlen te creëren.Tmatt
Toscano roept de geest van het Italiaanse platteland op, met soberheid en klassieke elegantie. Een tan-toned hout en nerf met veel persoonlijkheid, gemakkelijk te combineren met warme en neutrale kleuren, zoals oker, bruin of crème, om de warmte van de Toscaanse stijl te bereiken. Het is in staat om van elke kamer een herinnering aan de natuur te maken, met zijn natuurlijke en rustieke texturen, zoals leer of bont.Tmatt Elba staat synoniem voor licht en sereniteit. Een licht hout in mediterrane stijl dat schoonheid en eenvoud in de omgeving brengt en je terugbrengt naar de oorsprong. Tmatt Elba biedt ons oneindige mogelijkheden voor creativiteit: gecombineerd met intense kleuren zoals blauw, terracotta of groen, brengt het ons in de zomer naar een mediterraan eiland; vermengd met bleke, zandige kleuren roept het rust, ontspanning en onderscheid op. Ze kunnen vergezeld gaan van natuurlijke materialen en texturen, zoals vlechtwerk of esparto, en biologische stoffen, zoals linnen en katoen. Alles om de ruimte extra natuurlijk licht te geven en een geheel eigen stijl te creëren.

Toscano en Elba voegen zich bij de 12 reeds bestaande kleuren van de Tmatt-collectie, geboren uit de vereniging van technologie en design. Het brede scala aan kleuren en afwerkingen, met een zijdezachte textuur en een aangename aanraking, geeft het Tmatt-oppervlak de mogelijkheid om de natuur dichter bij ons huis te brengen.

Als nationale en internationale maatstaf in de productie van oppervlakken voor woninginrichting en wandbekleding, zijn we bij Transformad experts in het leveren van de tools die interieurontwerpers, in samenwerking met onze distributeurs, helpen om ruimtes te creëren die de zintuigen activeren.

In Nederland werkt Transformad nauw samen met de firma Leeuwerik Plaat B.V. in Eindhoven die de volledige colletie op voorraad heeft.

Meer informatie:
Transformad
www.transformad.com

Leeuwerik
www.leeuwerik.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven