Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Concurrentie was hevig: 10.000 inzendingen uit 52 landen

De Vorm wint twee iF Design Awards 2021

De Vorm won niet één maar twee iF Design Awards met Mute Fit akoestisch paneel en Hale stoel. iF Design Award is een wereldberoemde prijs, met een jury van 98 onafhankelijke experts. De concurrentie was hevig: bijna 10.000 inzendingen werden ingediend uit 52 landen.

De Vorm is vereerd en trots dat de jury deze twee producten als winnaars heeft gekozen. Hale en Mute Fit weerspiegelen perfect de ontwerpfilosofie van De Vorm. Ze werden allebei ontworpen met een 'proces eerst'-benadering, waarbij het meeste uit De Vorm's PET Felt-technologie werd gehaald en de mogelijkheden van het materiaal verder werden uitgebreid.

Hale PET-vilten stapelstoel
Het ontwerp van Hale is geïnspireerd op de klassieke schoolstoel en is samen met Ivan Kasner ontworpen. Simpel, functioneel, no-nonsense. Deze principes worden niet alleen weerspiegeld in hoe het eruit ziet, maar ook in hoe het is gemaakt. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn gemaakt van PET Felt, gerecyclede plastic flessen. Deze technologie bracht veel traditionele productiestappen samen tot één slimme 3D-perstechniek. Hale won ook een Red Dot Award.

Mute Fit PET-vilt akoestisch paneel
Mute Fit past altijd. Het is een universeel akoestisch paneel dat is ontworpen om bij elke afmeting en elk oppervlak te passen. U kunt naadloos een muur van elk formaat afdekken en om alle moeilijke plekken heen werken, zoals hoeken en nissen.

Bovendien kun je door het asymmetrische patroon spelen en je eigen ontwerp maken. Een asymmetrisch gordijnachtig patroon combineert veel platte en gebogen delen. Het zorgt ervoor dat elk uit het paneel gesneden stuk platte randen kan hebben. Op deze manier kunnen de stukken van elke breedte naadloos worden aangesloten op de rest van de installatie. Mute Fit won ook een Archpaper Award.

Over De Vorm
De Vorm ontwikkelt producten volgens de normen van nu, omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor de wereld waarin we leven, zonder uitzonderingen. Voor ons betekent dat het maken van producten die comfort bieden tegen minimale kosten van toekomstige generaties.

Het enige dat voor ons belangrijk is, is ontwerptechniek. Hoogwaardige productietechnieken die resulteren in een no-nonsense design. Onze producten spreken voor zich. Laat ze opgaan in of opvallen, het is allemaal aan jou en je fantasie. Daarom zijn al onze producten personaliseerbaar en toch betaalbaar.

Over de iF DESIGN AWARD
Al 67 jaar wordt de iF Design Award erkend als scheidsrechter van kwaliteit voor uitzonderlijk design. Het iF-label staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende ontwerpservices en de iFiF Design Award is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld.

Meer informatie:
De Vorm
sales@devorm.nl
www.devorm.nl 

Publicatiedatum: