Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beddinghouse werkt samen met museum

Dit voorjaar introduceert Beddinghouse badgoed en keukentextiel in samenwerking met Van Gogh Museum. De collecties omvatten onder andere gastendoeken, douche- en badhanddoeken en thee- en handdoeken en een strandlaken. Alle producten zijn geïnspireerd op Van Goghs bekende kunstwerken Amandelbloesem en Zonnebloemen. Beide collecties zijn vanaf nu zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Met de aankoop ondersteunt u het werk van het Van Gogh Museum. 



De Amandelbloesem

Het badgoed is er in twee kwaliteiten: terry katoen en velours. Het badgoed gemaakt van terry katoen heeft een luxe, brede rand met amandelbloesemdessin en is beschikbaar in de kleuren blauw en off-white. De velours kwaliteit heeft een prachtige print van de amandelbloesem. Alle handdoeken zijn gemaakt van een dikke kwaliteit katoen.

Eindeloos combineren
De collectie keukentextiel bestaat uit vier theedoeken en twee handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van terry katoen en hebben een luxe, brede rand met amandelbloesemdessin en is beschikbaar in de kleuren blauw en off-white. De theedoeken zijn geïnspireerd op het schilderij Amandelbloesem en het schilderij Zonnebloemen. Het keukentextiel is verkrijgbaar in blauw en geel en is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. 

Meer informatie:
Beddinghouse
www.beddinghouse.com 

Publicatiedatum: