Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tapijtenmerk serveert hoogstaande designkleden

Het tapijtenmerk Limited Edition afkomstig uit België legt met haar collecties een markant stijlstatement in de woning en zelfs op het terras. Limited Edition serveert als topchef een mélange van passie voor vezels, liefde voor kleuren en respect voor vakmanschap. Aan haar gloednieuwe handcrafted-collecties weeft en tuft Limited Edition de nieuwste interieurtrends – waaronder Statement Pieces & Outdoor – met als muze: de natuur in al haar glorie als bron van inspiratie en materialen.



Spiro
De Spiro-collectie speelt met de lijnen van een spirograaf in eenzelfde kleurtoon, zoals Auburn Brown of Taupe Stone. De basis in bouclé is een dégradé van kleuren waarop de spirolijnen getuft worden, zo matcht het tapijt in vrijwel iedere ruimte. Toch zorgen de verschillende tufttechnieken ervoor dat de Spiro als gecontroleerde chaos een ware eyecatcher is.

Parallel Brain
Limited Edition tipt haar Parallel Brain-collectie uit eco-seasilk. Hiermee kies je voor een golvend oppervlak vol kronkels en groeven net zoals het menselijk brein maar dan met een zwierig kleurverloop. De kleuren in deze collectie zijn Seapine (bruin-blauw-grijs), Chilimoss (een mengeling van dieprood en kaki) of Golden (subtielere goudbruine tinten). Seasilk is daarbij een 100% biologisch en duurzaam materiaal.



Outdoor Levante
Limited Edition pakt uit met de outdoorcollectie Levante die iedere tuin, penthouse, poolhouse of terras – en zelfs indoors – kleur zal geven. Elk tapijt in deze reeks is een harmonie van natuurlijke tinten die doet denken aan serene groene weides, warme zandstranden of de golven van de zee. Volledig bestand tegen alle weersomstandigheden nestelt deze reeks zich in de armen van jouw terras.

Outdoor Poolside
De Black Mamba is de laatste toevoeging aan de Poolside-collectie. Met zijn strakke dierlijke zwarte en witte strepen trekt het meteen de aandacht en contrasteert het prachtig met de kleuren van de natuur. De Black Mamba is bovendien UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie:
Limited Edition
www.le.be 

Publicatiedatum: