Handles and More versterkt marktpositie

Veel mensen hebben uitgekeken naar het heropenen van de winkels. Bij Handles and More zien ze dit terug in de verkoopcijfers. Dit mede doordat zij zich sinds kort in inkoopcentrum TICA hebben gevestigd."Ondanks het coronajaar 20/21, hebben we nog steeds een flinke groei doorgemaakt. De rustigere periode, door de lockdown en het sluiten van de winkels, hebben wij goed kunnen benutten door onze verhuizing naar het nieuwe pand in die periode te plannen. Inmiddels zijn we helemaal gesetteld en wordt er weer volop productie gedraaid."

"De afgelopen jaren hebben wij bewust gewerkt aan het opbouwen van een sterke online positie. Ook de social media-kanalen zoals Instagram en Pinterest helpen hier goed aan mee. Met meer dan 1,5 miljoen kijkers per maand hebben we een groot bereik behaald. Maar ook hebben we ervoor gezorgd dat we in alle grote woonwinkels en de leukste plaatselijk stores te zien zijn. Onze nieuwste aanwinst: professioneel inkoopcentrum TICA te Aalsmeer.
Met mooie verkooppartners werken we aan goede sales en nog meer groei. En met TICA verwachten we er veel nieuwe verkooppartners bij te krijgen."

Ook staat er voor het bedrijf een uitbreiding op de planning. "Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt aan het opbouwen van een goede online positie in de buurtlanden België, Duitsland en Frankrijk.  We merken dat onze producten daar goed in de smaak vallen. Dus daar liggen voor ons nog een hoop verkoopkansen."

Meer informatie:
Handles and More
www.handlesandmore.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven