Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe handgemaakte collectie Eijffinger

Wandafwerkingsproducent Eijffinger lanceert eind mei haar nieuwe collectie Natural Wallcoverings lll. Deze wandbekleding wordt geproduceerd en met de handgemaakt in Azië. Voor de verscheidenheid aan structuren worden verschillende natuurlijke vezels zoals jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk gebruikt. De vezels worden geoogst uit duurzame gewassen, aan de lucht gedroogd in de zon en gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat van het doorlopen van al deze fases is een prachtig natuurlijk en milieuvriendelijk product.



Net als een vingerafdruk is geen rol van dit natuurlijke materiaal hetzelfde. Vezels kunnen door hun eigenschappen verschillend kleuren opnemen en in grootte verschillen. Dit materiaal kan niet op rapport geplakt worden, er zal altijd een banend effect ontstaan. Dit levert een levendige wand op.
 
De variëteit aan kleuren en structuren is omvangrijk. Naast de natuurlijke rotan en sisal tinten die nu überhip zijn in het interieur, zijn er in de collectie ook luchtige pastellen en rijke groen en brons tinten. 

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com 

Publicatiedatum: