Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe woondecoratie van HEMA

'Afgelopen jaar zijn we gewend geraakt aan het vele thuis zijn. Er wordt thuis gewerkt, thuis gesport en zelfs de weekenden blijven we massaal in ons vertrouwde stulpje. Door het vele thuis zijn, kan je uitgekeken raken op je inrichting. Dus wordt het tijd om je interieur een gezellige update te geven. HEMA heeft twee nieuwe wooncollecties gelanceerd, de Play en Gratitude collectie, die je huis een nieuwe frisse look geven. Met de Play collectie, haal je felgekleurde items in huis die je kamer een vrolijke boost geven. Met de Gratitude collectie haal je de rust in huis door de sfeervolle naturelle kleuren. Maak van jouw thuis een gezellige plek met de nieuwe woondecoratie van HEMA.' Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

'De Play collectie is geschikt voor mensen met een gedurfde woonstijl. De collectie bevat kleuren zoals geel, blauw en terra. De bijzondere kleuren en vormen van de producten, zorgen voor speelse eyecatchers in huis.'

Meer informatie
HEMA
www.hema.nl 

Publicatiedatum: