Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beproefde klassieker klaar voor de toekomst

Kludi, specialist in keuken- en badkamermengkranen, is naar eigen zeggen overtuigend terug in de keuken. Na de strategische herontwikkeling van het assortiment keukenmengkranen wordt dit voorjaar een frisse start gemaakt met de komst van noviteiten in het beproefde Kludi Mix-assortiment. "Kludi Mix is het vlaggenschip van ons assortiment van keukenmengkranen. Een echte alleskunner die oplossingen biedt voor elke situatie en wens", aldus Piet Pirovano, directeur van Kludi Benelux.

Kludi Mix overtuigt door een esthetisch design en in het bijzonder door de uitstekende betrouwbaarheid, gebruikscomfort en veelzijdige functionaliteit. Daarmee draagt deze mengkraan bij aan gemak en werkplezier in de keuken. Minstens zo belangrijk is het sterk verhoogde installatiegemak voor de installateurs, meldt het bedrijf in een persbericht.

Beter in elk detail
Kludi heeft al bijna 100 jaar ervaring in de ontwikkelingen productie van hoogwaardige mengkranen. Bij de ontwikkeling van nieuwe keukenmengkranen staat creëren van meerwaarde voor de gebruiker centraal. "We hebben ons intensief verdiept in het optimaliseren van de keukenmengkraan in alle details; van montage tot dagelijks gebruik", benadrukt Pirovano. Dit heeft geleid tot een keuze voor hoogwaardige materialen en prioriteit voor functionaliteit en gebruikscomfort. 

Click-it - Clip-it - Do-it
De meerwaarde begint bij de het bijzondere installatiegemak, wat het werk voor de installateur aanzienlijk vereenvoudigd. Bij de varianten met uittrekbare uitloop zorgt het 'Click-it'-contragewicht, voor optimaal installatiegemak. Vanzelfsprekend is dit gewicht allang volledig loodvrij. Voor bevestiging is omslachtig en tijdrovend schroeven overbodig. Met een simpele handbeweging zonder gereedschap, wordt het geheel in enkele seconden in elkaar geklikt. Voor de ‘Clip-it’ snelkoppeling is evenmin gereedschap nodig. Simpelweg de onderdelen in elkaar klikken en klaar. Extra lange flexibele aansluitslangen (110 millimeter langer dan normaal) maken tijdrovend verlengen bij bijzondere montagesituaties overbodig. De schachtbevestiging is met ‘Do-It’ een fluitje van een cent. De schachtmoer wordt met de hand aangedraaid en met drie cilinderschroeven vastgezet.
Dit betekent aanmerkelijke tijdwinst en installatie gemak voor de installateurs.

Goede prestatie 
Ook de gebruiker ervaart de meerwaarde van Kludi Mix. In het bijzonder door de veelzijdige functionaliteit. Kludi Mix is verkrijgbaar in twee comfortklassen, al naar gelang de specifiek wensen en behoeften van de gebruiker. De ‘Comfort’-versie biedt alle basisfuncties die aan het aanrecht nodig zijn voor topprestaties. De ‘Comfort Plus’-versie biedt met vier praktische extra functies extra meerwaarde. In deze laatste versie heeft de gebruiker heeft de keuze uit een uittrekbare uitloop, een multi-aansluiting en - vanaf voorjaar 2022 - een kantelbare uitloop voor montage voor een raam en een vaatdouche met twee straalsoorten, eenvoudig te selecteren met één druk op de knop. 

Elegante uitstraling
De nieuwe Kludi Mix staat goed op elk aanrecht; uitgevoerd in glanzend chroom of in trendy matzwart. De mengkraan kenmerkt zich door vloeiende overgangen en dynamische contouren. De uitloop loopt van het kraanhuis schuin naar boven, voor extra ruimte bij de spoelbak. Het ronde kraanhuis vormt een harmonieus geheel met de halfronde vorm van de uitloop waar de platte bedieningshendel perfect op past. Er is bovendien keuze uit een open beugelvormige handgreep of een gesloten hendel.

Meer informatie:
KLUDI
www.kludi.com

Publicatiedatum: