Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extremis legt de lat hoger

Meubilair dat net zo flexibel is als de levensstijl van de gebruiker. Dat is waar tuinmeubelfabrikant Extremis voor is gegaan. "AMAi is het toppunt van veelzijdigheid", laat een woordvoerder van het bedrijf weten. Het buitenmeubel kan op verschillende manieren gebruikt worden. De tafel kan in hoogte versteld worden zodat het aan vrijwel elke situatie aangepast kan worden.

AMAi is vanaf juli 2021 leverbaar.

Extremis
Eigenwijs en Belgisch, Extremis maakt inspirerende meubels waarin noodzaak en kwaliteit elkaar vinden om zo betekenisvolle relaties op gang te brengen.

"We toveren radicale ideeën om tot buitengewone ontwerpen met een positieve impact. De methode? Buitenmeubilair met uitzonderlijke functionaliteit en een tijdloos design. Het resultaat? Meer dan meubels alleen: iets om je leven lang te koesteren en door te geven aan de volgende generatie: tools for togetherness."

Meer informatie:
Extremis
www.extremis.com 

Publicatiedatum: