Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Style de Vie, groothandel in keuken- en tafelgerelateerde producten

Kook- en tafelgerei waarmee 'thuis dineren' optimaal ervaren kan worden

"De droom van Style de Vie (een groothandel in keuken- en tafelgerelateerde producten, red.) is om voor iedere consument een assortiment van kook- en tafelgerei aan te kunnen bieden waarmee het 'thuis dineren' optimaal ervaren kan worden. Echt het gevoel geven dat je in eigen huis luxe aan het dineren bent. Deze optimale beleving en levensstijl wordt niet alleen gecreƫerd door het type maaltijd wat je kookt, maar zeker door de aankleding van je tafel en het gerei dat je hierbij gebruikt. Dan maakt het niet uit hoe luxe de maaltijd is die je kookt, maar kan een simpel c.q. goedkoop gerecht ineens echt een beleving worden", zegt een woordvoerder van Style de Vie in een interview met de organisatie van Trendz, een beurs op het gebied van home decoration & lifestyle die op 22, 23, 24 augustus plaatsvindt.



"Style de Vie Authentique is een jong, dynamisch bedrijf die zich de laatste 8 jaar ontzettend heeft ontwikkeld met mooie producten binnen de koken en tafelen branche. Betaalbare luxe is hierbij altijd het uitgangspunt. Onze producten moeten niet alleen van toegevoegde waarde zijn voor de consument, maar ook de wereld van koken en tafelen als Style de Vie (oftewel als een levensstijl) moeten ervaren. Ons bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, een zeer uitgebreid assortiment, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een team van enthousiaste medewerkers. Je kunt ons vooral kennen van de merken Laguiole Style de Vie, Forged, Style de Vie, One Message spoon en de T-Bottle. We hopen daar tevens dit jaar een nieuw en uniek merk aan toe te voegen."

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: