Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de vijf best verkochte modellen van Jori

Terwijl de nieuwkomers in de coulissen ongeduldig uitkijken naar groen licht voor de opening van de eerste internationale beurzen, zorgt JORI alvast voor kleur in haar bestaande collectie. Vijf topmodellen worden in een modieuze outfit gestoken of krijgen er een nieuwe pasvorm bij.

JORI’s keuze is hierbij gevallen op 5 absolute bestsellers: de sofa’s Tigra, Pacific Pure, Glove Pure, Linea en het zeteltje Lagom. Voor de modeshow van zijn 5 topmodellen, heeft JORI zijn stof-en lederaanbod aanzienlijk uitgebreid en haakt in op de trend van wollige en ultra zachte texturen in warme aardetinten. Er werd ook ingespeeld op een aantal elegante hoekuitbreidingen en een nieuwe houtafwerking.



Tigra Landscape
Omwille van zijn verfijnde uitstraling is Tigra Landscape een geboren verleider. Zijn dynamisch zitcomfort doet daar nog een schepje bovenop. Met zijn traploos verstelbare armleggers en mobiele hoofdsteunen, kan je moeilijk aan zijn kracht weerstaan.

Voor zijn optreden op de JORI catwalk wordt TIGRA Landscape gehuld in de hoogwaardige bouclé stof Gorky uit alpacawol. Deze cosy stof met wollige uitstraling is helemaal on trend en beschikbaar in 6 tonaliteiten. De sofa wordt bovendien uitgebreid met een symmetrisch hoekelement, dat zowel links als rechts aangebouwd kan worden, waardoor extra luxueuze ruime hoekopstellingen nu ook mogelijk zijn.



Tigra Divanbase
Design liefhebbers bezwijken voor zijn tijdloze vormgeving, functioneel karakter en optisch lage look. Bovendien laat hij je toe om te genieten van hetzelfde dynamisch zitcomfort als Tigra Landscape:  verstelbare armleggers en een bijkomende hoofdsteun.

Tigra Divanbase wordt voor de gelegenheid helemaal ‘on trend’ aangekleed met een schitterende geweven stofkwaliteit Giada, die beschikbaar is in 6 uitgesproken warme, aardse tinten.



Pacific Pure
Het recente re-design van de Pacific is duidelijk op weg om een échte JORI klassieker te worden. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de kantelbare armleggers, die in een handomdraai extra zitplaats creëren.

Voor zijn verschijning op de catwalk wordt Pacific Pure in een classy outfit van fluweelzacht Nubuck Macchiato leder gehuld, wat het model een verrassend nieuwe look geeft. Het leder, uitsluitend afkomstig van jonge Zuid-Europese stieren, is volledig doorgeverfd en ongewoon zacht & soepel. Het biedt een keuze uit 3 tonaliteiten.



Glove Pure
Het succes van de sofa Glove zit hem niet alleen in zijn strakke en verfijnde frame, maar vooral in zijn dynamisch zitcomfort. Dankzij de traploos verstelbare armleggers, tover je deze tweezit instant om tot een comfortabel ligbed. 



Linea
Omwille van zijn uiterst pure vormgeving behoort de Linea zitbank reeds meer dan 20 jaar tot één van JORI’s topiconen. Maar laat je niet misleiden door zijn strak uitzicht. De Linea sofa verrast met zijn flexibele armleggers die voor een lig-en zitpositie op maat zorgen.

Linea wordt voor de gelegenheid aangekleed met de nieuwe stof Mamaye, een collectie met een warme, geraffineerde textuur. Ze verleent de sofa een bijzondere uitstraling met meer volheid, wat deze designklassieker er verrassend nieuw laat uitzien. De Mamaye collectie biedt een keuze uit 6 geraffineerde nuances.



Lagom
Omwille van zijn elegant Scandinavisch design en compact en licht aspect, is Lagom een bijzonder geliefd zeteltje dat vlot aansluit bij elk eigentijds interieur. De vloeiende lijn van de zitting en de elegante armleggers vormen de perfecte basis voor ultiem zitcomfort.

Tot nu toe was Lagom er enkel in massief notelaar. Vandaag scoort het zeteltje verrassend stylish in een warme, donkere houtafwerking van gebrande eik. De warme garaffineerde structuur van de nieuwe stof Mamaye sluit hier perfect bij aan. Deze Lagom variant integreert zich voortreffelijk in interieurs waar donkere, natuurlijke tonen de sfeer bepalen.

Meer informatie:
Jori
www.jori.com 

Publicatiedatum: