Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duravit lanceert nieuw spoelsysteem

Het was nog nooit zo eenvoudig om maximale hygiëne in de badkamer en het toilet te bereiken: Nieuw aan het Duravit HygieneFlush spoelsysteem is de krachtige spoelstroom. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit nieuwe type spoeling de toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die te allen tijde een ideale spoeling garandeert met 4,5 liter water.



Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door Duravit, combineert de roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie. Het voorste gedeelte wordt altijd perfect gereinigd via een stroomopwaartse opening, ongewenst spatten is niet langer een probleem.

Voor nog meer hygiëne zijn alle nieuwe HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een voorheen onbereikbaar niveau van remming van bacteriële vermenigvuldiging: ongeveer 90% wordt na slechts zes uur gedood en ongeveer 99,9% (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën) wordt na 24 uur gedood.

Het antibacteriële glazuur wordt in het toilet gebrand. Op deze manier is het extra effectief waar bacteriën bijzonder vaak voorkomen. De beide hygiënefuncties HygieneFlush en HygieneGlaze van Duravit bieden samen maximale hygiëne en bescherming voor de perfecte feel-good ervaring op het toilet.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 

Publicatiedatum: