Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weekamp Deuren lanceert site voor professionals

Weekamp Deuren, onderdeel van Deli Home, heeft een nieuwe website gelanceerd speciaal voor B2B klanten en partners. De website is op 1 april live gegaan. Met deze nieuwe website informeert Weekamp Deuren haar professionele klanten over de laatste ontwikkelingen.



Daar waar de reguliere website van Weekamp Deuren zich richt op het inspireren en informeren van de consument, is het doel van de nieuwe website om professionele klanten te voorzien van voor hun relevante informatie zoals afgeronde projecten en productontwikkelingen. Ook actuele levertijden van bestel- en maatwerkartikelen zijn hier in te zien. Al deze informatie op één overzichtelijke plaats ondersteunt de professionele klant nog beter en bespaart tevens kostbare tijd.

Website voor professionals
De website richt zich op verkopers van Weekamp Deuren zoals deurenspecialisten en deurenspeciaalzaken, maar ook op klanten die de deuren voorschrijven of verwerken in hun projecten zoals architecten, timmerfabrikanten en aannemers. Ook is de nieuwe website een uitkomst voor klanten in de projectmatige renovatie zoals woningcoöperaties en vastgoedonderhouders.

Kennisbank
Op de nieuwe B2B website kan technische informatie worden bekeken en gedownload via de kennisbank. Met de kennisbank vindt de bezoeker informatie over onder andere de kwaliteit en garantie van de deuren van Weekamp. Zo kunnen professionele klanten in één overzicht alle informatie vinden die voor hun relevant is op dat moment.

Meer informatie:
Deli Home
www.deli-home.com 

Publicatiedatum: