Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairfabrikant sponsort racetalent Hartog

Met trots neemt sanitairfabrikant Hotbath vanaf dit seizoen een plek in op de Porsche 992 GT3 van Loek Hartog. Hotbath en Loek gaan voor dit seizoen een samenwerking aan.



Beide partijen gaan komende maanden samen content maken en delen. Zo zijn er onlangs al een aantal video’s opgenomen waarin zowel de Porsche van Loek als de producten van Hotbath getoond worden.

"We zijn ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking en hopen van harte dat Loek de eerste plaats gaat behalen. We kijken uit naar een prachtig seizoen", aldus een woordvoerder van Hotbath.

De 18-jarige coureur Loek Hartog is regerend kampioen in de Porsche Carrera Cup BeNeLux. Dit jaar maakt hij de overstap naar de Porsche Carrera Cup Deutschland en komt hij uit voor het Black Falcon team. Dit team neemt voor het vijfde jaar op rij deel aan de Porsche Carrera Cup Deutschland en zet de krachtige Porsche 992 GT3 in met als doel de race te winnen. De start van het seizoen zal zijn op Spa-Francorchamps op 29 april.

Meer informatie:
Hotbath
www.hotbath.nl